Disclaimer

Artikel 1 definities
Website: smellenmelt.nl en al haar onderliggende pagina’s
Gebruiker: bezoekers van de webshop
Bedrijf: Smell en Melt de bevoegde uitgever van de webshop.

Het onderstaande is van toepassing op onze webshop . Door de webshop te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

– Smell en melt werkt de inhoud van de webshop regelmatig bij en actualiseert de webshop regelmatig . Ondanks deze inspanningen , is het mogelijk dat inhoud van deze webshop onvolledig of verouderd is.

– Smell en Melt geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd.

– Smell en Melt biedt geen garantie over de veiligheid van de webshop en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van de webshop.

– Smell en Melt is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externen partijen waar naar verwezen wordt .

– Smell en melt verschaft informatie op haar webshop , zonder enkele garantie of waarborg . Aan de informatie op de webshop kunnen op geen enkele wijze rechten aan worden ontleent.

– Smell en Melt kan niet aansprakelijk worden gesteld welke schade dan ook gelden door het gebruik van de informatie op onze webshop.

– Smell en Melt zal de webshop naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beindigen . Smell en Melt kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beindiging op / van haar webshop . Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze webshop.

Hi,

Tussen 22-7-2022 en 08-08-2022 kunnen wij helaas geen orders versturen. Desalniettemin kunt u gewoon bestellen en worden alle bestellingen direct na 08-08-2022 verwerkt. Excuus voor het ongemak.

Team – Smell en Melt