Smell & Melt

Verzend- en leveringsbeleid

Verzend- en leveringsbeleid

Verzenden en bezorgen

Wij staan er om bekend dat wij snel leveren. Nadat er een bestelling is gedaan zorgen wij dat de bestelling  uiterlijk de volgende werkdag verzonden wordt. Je hebt hem dan meestal de daarop volgende dag in huis.  Bestellingen gedaan in het weekend worden de eerstvolgende werkdag verzonden. Zodra wij je pakje hebben afgegeven aan PostNL zijn wij overgeleverd aan hun snelheid. Neem voor vragen hierover contact op met PostNL. Tijdens feestdagen en de drukke decembermaand kan het zijn dat je bestelling wat langer onderweg is dan dat je van ons gewend bent. Iedereen doet zijn best om het zo snel mogelijk bij je te bezorgen.

Verzending en eventuele kosten

In onze webshop verzenden wij:

  • 7.25 euro voor orders onder 25 euro in Nederland met PostNL
  • gratis bezorging voor orders boven 25 euro in Nederland met PostNL

Levertijd

Wij leveren bestellingen zo snel mogelijk uit. Bestellingen worden verzonden op werkdagen van maandag t/m vrijdag.

Volg je pakket via Track & Trace

Als wij je pakje verzonden hebben (meestal is dit dezelfde werkdag) en het is aangekomen in het sorteercentrum van PostNL ingescand, dan ontvang je van PostNL een email met je tracktrace link. Heb je deze niet ontvangen? Kijk in je spambox of neem contact op met PostNL, wij kunnen hierin helaas niets voor je betekenen omdat je deze mail niet van ons krijgt.

Niet thuis bij aflevering

Geen probleem want als je niet thuis bent als je pakje wordt aangeboden kan het zijn dat de postbode een dag later terug komt, bij de buren af geeft of je kunt hem ophalen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Hier kun je hem binnen 1 tot 2 weken afhalen (afhankelijk van de

vervoerder) met een legitimatiebewijs. Na deze tijd gaat het pakje retour naar ons. Pakketten die niet afgehaald worden of retour komen Voor pakketten die niet afgehaald worden op het afhaalpunt of worden geweigerd en retour komen naar ons berekenen wij € 9,95 verzend & administratiekosten.

Hi,

Tussen 22-7-2022 en 08-08-2022 kunnen wij helaas geen orders versturen. Desalniettemin kunt u gewoon bestellen en worden alle bestellingen direct na 08-08-2022 verwerkt. Excuus voor het ongemak.

Team – Smell en Melt