Smell & Melt

Home

Welkom bij Smell & Melt

Kijk rustig rond en laat u inspireren, verleiden en bekijk ons assortiment.

Ons verhaal

Als huisparfum en wanna haves bedrijf is het onze missie om mensen zich ontspannen te laten voelen in huis. Bekijk ons assortiment en laat je inspireren door onze eigentijdse , sfeervolle en heerlijke geuren.

Geurlampen

Onze geurlampen zijn mooi, elegant en begeerlijk. Onze geurlampen zullen jou huis vullen met heerlijke geur. Door gebruik te maken van een katalytische verbrandingstechniek, zuivert ,reinigt en parfumeert de geurlamp actief de lucht in huis. Er is altijd wel een geurlamp die bij u past.

Geurkaarsen

Luxe geurkaarsen verspreiden niet alleen een heerlijke geur, ze zien er ook nog eens mooi uit. Bekijk ons aanbod hier en creer een persoonlijke sfeer in huis . Ook ideaal om cadeau te geven. Verwen uzelf of een ander met onze prachtige geurkaarsen.

Geurstokjes

Geurstokjes verspreiden een heerlijke geur zonder dat u er omkijk naar hebt. De geurende stokjes staan in een interieurparfum en geven heel langzaam de geur af aan de ruimte , doordat het parfum in het hout trekt. Dit maakt geurstokjes ideaal voor ruimtes zoals de badkamer of het toilet.

Wax Melts en Branders

Wax melts zijn heerlijk geurende blokjes voor gebruik in een geurbrander. Met deze wax melts heeft u heerlijke geuren in huis. De geurblokjes zijn handig in gebruik, Voor het gebruik kiest u de gewenste wax melt geur en stopt deze in het schaaltje van de geurbrander en laat uw huis heerlijk ruiken.

Wanna Haves

Hier vindt u leuke accessoires om het huis op te leuken en in een heerlijke warme sfeer te brengen.
Huiskamerspray

Huiskamer-Spray

Een beetje sprayen is al genoeg om een heerlijke geur in uw woonkamer achter te laten. Meerdere geuren beschikbaar.

Aanbiedingen

Stel jouw vraag

Hi,

Tussen 22-7-2022 en 08-08-2022 kunnen wij helaas geen orders versturen. Desalniettemin kunt u gewoon bestellen en worden alle bestellingen direct na 08-08-2022 verwerkt. Excuus voor het ongemak.

Team – Smell en Melt